Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering De Cocksdorp

Middels een opstalverzekering in De Cocksdorp – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan zaken als storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, ontploffing, vandalisme. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere een zwembad, maar ook de schoorsteen. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van professionele bedrijven als De Goudse, ABN AMRO of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bekijk de laagste premie in De Cocksdorp, gemeente Texel, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteTexel
(Regio) nummer0222 (+31222)
Inwoners 13574
Postcodegebied1795
BuurtschappenHet
Plaatsen in de omgevingverzekering-oosterend, opstalverzekering-den-burg, polis-den-oever, verzekering-kolhorn, woonhuisverzekering-kolhorn en huisduinen
opstalverzekering-de-cocksdorp

Snel woonhuisverzekering vergelijken in De Cocksdorp, september 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door vandalisme, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, diefstal. Let op: Deze dekking dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items zoals mobiele telefoons of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in De Cocksdorp? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in De Cocksdorp, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in De Cocksdorp. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme, schroeien of smelten), dan behoren in het bijzonder de service en uitkeringen uitstekend te werken. Met behulp van onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen als Independer of Reaal schommelen tussen €5,75 en €13,25. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: REAAL Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, adres (1795) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft daarna de beschikbare verzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in De Cocksdorp? De gemiddelde polissen schommelen tussen €9,25 en €13,75. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor ons huis in De Cocksdorp? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, bereken de premie, en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonhuisverzekering Primair en Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in De Cocksdorp.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Texel afsluiten? Vind de best gewaardeerde of voordeligste aanbieder voor postcodegebied 1795.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in september 2023

 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • InShared Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij de identieke verzekeraar. Bij constatering van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere modules die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld wateroverlast, schade door olie, rook en roet, vandalisme, aanrijding en aanvaring en wateroverlast, schroeien of smelten, brand of explosie, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, aardbevingen, slecht onderhoud of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hierna lees je nuttige details over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een overkapping, garage, volière, schuur en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan planten. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

P. de Bruin, De Cocksdorp (september 2023)