Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zuna

Door middel van een opstalverzekering in Zuna (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades gericht aan jouw woning als gevolg van situaties als ontploffing, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de riolering, of denk aan de gang. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met onze vergelijker vergelijk jij moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire verzekeraars als bijv. Generali, Aon Direct of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Zuna, gemeente Wierden, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteWierden
(Net) nummer0548 (+31548)
Aantal inwoners 23952
Postcodes7466
BuurtschappenWierden
Plaatsen in de buurtverzekering-rijssen, opstalverzekering-nijverdal, polis-okkenbroek, verzekering-twello, woonhuisverzekering-twello en steenenkamer
opstalverzekering-zuna

Online woonhuisverzekering vergelijken in Zuna, juli 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, wateroverlast, diefstal, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Dit type verzekering verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de meterkast. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals elektrische tandenborstel of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Zuna? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Zuna, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Zuna. Als je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal, wateroverlast), dan dienen zeker de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van verzekeraars als Nationale Nederlanden of Verzekeruzelf.nl zitten maandelijks tussen €6,5 tot €12. Voer in de basis eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Avéro Achmea juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, adres (7466) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt daarna de beschikbare verzekeraars die rijmen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Zuna? De modale verzekeringen liggen tussen de €6 – €13,25. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Zuna? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als De Nederlanden van Nu Opstalverzekering en ook Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Zuna.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Wierden afsluiten? Ontdek de best gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor regio 7466.

Veel gekozen woonverzekeringen in Overijssel in juli 2024

 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • SNS Inboedel en opstal
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij dezelfde maatschappij. Bij constatering van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal modules die je kunt combineren. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand, storm (vanaf windkracht 7) en vandalisme, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, slecht onderhoud of ongedierte of schimmel, weersinvloeden, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Hieronder bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt valt vaak buiten de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, garage, volière, overkapping en opzichzelfstaande hokken zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan overkappingen. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Wierden (kern), Landelijk gebied Wierden, Hooge-Hexel, Enter (kern), Landelijk gebied Enter, Rectum – Notter – Zuna.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

T. Wolters, Zuna (juli 2024)