Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Sint-Annaland

Aan de hand van een opstalverzekering in Sint-Annaland – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat te maken heeft met aspecten als wateroverlast, aanrijding en aanvaring, diefstal, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Neem nou de garage, of denk aan geplante bomen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van deze website vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs als Ditzo, Centraal Beheer of London Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Sint-Annaland, gemeente Tholen, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
(Regio) nummer0166 (+31166)
Aantal inwoners 25421
Postcodes4697
BuurtschappenTholen
Plaatsen nabijverzekering-oud-vossemeer, opstalverzekering-scherpenisse, polis-sint-philipsland, verzekering-hoogerheide, woonhuisverzekering-hoogerheide en poortvliet
opstalverzekering-sint-annaland

Woonhuisverzekering vergelijken in Sint-Annaland, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Onder andere door schade door olie, rook en roet, ontploffing, brand, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere leidingen in huis. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals laptop of gebroken servies). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Sint-Annaland? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Sint-Annaland, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Sint-Annaland. Als je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door vandalisme, schroeien of smelten, brand of explosie, blikseminslag), dan dienen met name de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Middels ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van maatschappijen als Nationale Nederlanden en ASR Verzekeringen liggen tussen de €5,5 – €14,5. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Klaverblad polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, regio (4697) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt daarna de beschikbare woonhuisverzekeringen die passen bij jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Sint-Annaland? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €9,5 – €14,75. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn woning in Sint-Annaland? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Aegon Inboedel Allrisk en/of Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Sint-Annaland.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Tholen afsluiten? Stap over naar de meest populaire of voordeligste aanbieder voor omgeving 4697.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zeeland in juli 2024

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij dezelfde partij. Bij constatering van schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatievoordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen vrijwel elke soort schade. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag, brand en een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, inbraak en diefstal, vandalisme. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door aardbevingen, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties, overstromingen of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Hieronder bekijk je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Maar, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De volière, garage, tuinhuisje, overkapping en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Diverse verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan straatwerk. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

‘Mijn woning in goede handen

L. Driessen, Sint-Annaland (juli 2024)