Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Erm

Met een opstalverzekering in Erm – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldontploffing, brand, wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is een badkamer, of denk aan jouw kookplaat. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij direct de meeste opstalverzekeringen van populaire aanbieders als bijv. Europeesche, Bruns ten Brink of nowGo op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Erm, gemeente Coevorden, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
(Net) nummer0591 (+31591)
Inwoners 35381
Postcodegebieden7843
BuurtschappenCoevorden
Naburige plaatsenverzekering-diphoorn, opstalverzekering-nieuw-weerdinge, polis-heemserveen, verzekering-anevelde, woonhuisverzekering-anevelde en collendoorn
opstalverzekering-erm

Woonhuisverzekering vergelijken in Erm, april 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, blikseminslag. Belangrijk: Dit type verzekering is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere een tuinhek. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als spiegels of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Erm? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

  • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
  • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
  • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
  • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
  • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Erm, is het handig verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Erm. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast), dan horen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Dankzij onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van assuradeurs zoals NowGo of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €9,25 – €13,25. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: FBTO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

  1. Jouw gegevens invoeren

    Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (7843) huisnummer, en grootte van het huishouden.

  2. Kenmerken van de woning

    Wat belangrijk is: beschrijving woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

  3. Afwerking van jouw huis

    Omschrijf het soort badkamer, keuken en de algehele afwerking van het huis.

  4. Opstalverzekeringen berekenen

    Je opent in de volgende stap de verkrijgbare polissen op basis van jouw zoekopdracht.

  5. De opstalverzekering afsluiten

    Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Erm? De “normale” polissen variëren tussen de €5 en €10. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

  • Gekozen dekking (allrisk of basis)
  • Verzekerd bedrag
  • Leeftijd woning
  • Woonplaats
  • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Erm? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering en Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Erm.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Coevorden afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare polis voor regio 7843.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Drenthe in april 2024

  • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
  • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
  • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
  • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
  • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
  • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
  • nowGo Woonverzekering Bewust
  • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij 1 partij. Bij constatering van schades in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
  1. Alles-in-1-korting
  2. Overzichtelijk
  3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
  4. Besparen op polis- en administratiekosten
  5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, diefstal, blikseminslag en een omgevallen boom, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van constructie- of installatiefouten, overstromingen, atoomkernreacties, aardbevingen of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hierna ontdek je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
  2. Glasverzekering
    Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Alleen, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
  3. Garage of bijgebouwen
    Een overkapping, garage, tuinhuisje, schuur en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuurtjes e.d.
  4. Tuin
    Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan schuurtjes. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

Dhr. Vos, Erm (april 2024)