Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Nieuwvliet

Via de opstalverzekering in Nieuwvliet – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning als gevolg van o.a. vandalisme, diefstal, brand, wateroverlast. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou vaste muren, en ook de gang. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van deze website vergelijk jij eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, ABN AMRO of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Kies een geschikt woonpakket in Nieuwvliet, gemeente Sluis, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
Regionummer0117 (+31117)
Bewoners 23639
Postcodes4504
BuurtschappenSluis
Plaatsen nabijverzekering-groede, opstalverzekering-geersdijk, polis-colijnsplaat, verzekering-lewedorp, woonhuisverzekering-lewedorp en kamperland
opstalverzekering-nieuwvliet

Online woonhuisverzekering vergelijken in Nieuwvliet, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Goed om te weten: Deze verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de keuken. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals parket of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Nieuwvliet? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Nieuwvliet, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Nieuwvliet. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als brand of explosie, vandalisme, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan horen vooral de dekking en de service uitstekend te werken. Middels onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen als NowGo of Allsecur zitten maandelijks tussen €7,5 – €11. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (4504) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft vervolgens de beste polissen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Nieuwvliet? De doorsnee polissen liggen tussen de €8,75 tot €13,75. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Nieuwvliet? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid en ook Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Nieuwvliet.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Sluis afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor de buurt 4504.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zeeland in maart 2023

 • ZLM Inboedel
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • HEMA Woonverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen te nemen bij de identieke aanbieder. Bij schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante modules die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn vandalisme, inbraak, schade door olie, rook en roet, wateroverlast en wateroverlast, vandalisme, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder vind je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. brand of ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal of ladder door een ruit zit vaak niet in jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw schuur, tuinhuisje, volière, garage en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

C. van der Wal, Nieuwvliet (maart 2023)