Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kamperland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Kamperland (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan zaken als brand, ontploffing, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Denk dan aan geplante bomen, of denk aan de gevel. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijktool vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars zoals bijv. Zelf, Allsecur of Nederlanden van Nu op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Kamperland, gemeente Noord-Beveland, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Regionummer0113 (+31113)
Inwoners 7421
Postcodes4493
BuurtschappenKortgene
Plaatsen in de omgevingverzekering-wissenkerke, opstalverzekering-kortgene, polis-kattendijke, verzekering-s-heer-abtskerke, woonhuisverzekering-s-heer-abtskerke en kloetinge
opstalverzekering-kamperland

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Kamperland, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), brand, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de heg. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis dek je de losse bezittingen afzoals televisietoestel of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Kamperland? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Kamperland, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kamperland. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (onder andere schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen zeker de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals Delta Lloyd of Allsecur schommelen tussen €5 en €12,25. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Bruns ten Brink pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (4493) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: type woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beschikbare verzekeringen die voldoen aan jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Kamperland? De modale polissen schommelen tussen €7,75 tot €10,25. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Kamperland? Heel eenvoudig: gebruik onze vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid) en ook Turien & Co Woonhuisverzekering Premium. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Kamperland.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Noord-Beveland afsluiten? Bekijk de beste of goedkoopste polis voor regio 4493.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in april 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • De Goudse Inboedelverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij eenzelfde verzekeraar. Bij schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer zekerheden die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: motorverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan ontploffing, inbraak, schade door olie, rook en roet, blikseminslag of olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud of grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. inbraak of brand wordt meestal gedekt. Echter, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De volière, schuur, tuinhuisje, garage en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan schuttingen. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

J. van der Horst, Kamperland (april 2024)