Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kortgene

Met een opstalverzekering in Kortgene – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van situaties als brand, schade door olie, rook en roet, wateroverlast, blikseminslag. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Onder andere de keuken, en tevens de meterkast. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met ons vergelijkscript vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire assuradeurs als FBTO, Aon Direct of Nederlanden van Nu op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Kortgene, gemeente Noord-Beveland, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteNoord-Beveland
Netnummer0113 (+31113)
Inwoners 7421
Postcodes4484
BuurtschappenKortgene
Plaatsen in de buurtverzekering-kloetinge, opstalverzekering-s-heer-hendrikskinderen, polis-lewedorp, verzekering-ellewoutsdijk, woonhuisverzekering-ellewoutsdijk en wolphaartsdijk
opstalverzekering-kortgene

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Kortgene, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, blikseminslag, wateroverlast, inbraak. Noemenswaardig: Deze polis verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals het kozijn. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals tuinmeubelen of schade aan computers). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Kortgene? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Kortgene, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kortgene. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door olie, rook en roet, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie), dan dienen met name de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van aanbieders als ING en/of De Goudse zitten maandelijks tussen €6,75 en €14,25. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (4484) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt daarna de verkrijgbare verzekeraars die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Kortgene? De modale verzekeringen liggen tussen de €6 en €10,25. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Kortgene? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet en ook Aegon Opstal Basis. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Kortgene.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Noord-Beveland afsluiten? Vind de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor de buurt 4484.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zeeland in april 2024

 • Lancyr Woonverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Univé Opstalverzekering (EUG)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij dezelfde maatschappij. Bij schade aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer verzekeringen die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan schade door olie, rook en roet, inbraak, brand, ontploffing of blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder tref je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n schuur, volière, garage, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. bestratingen. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Kortgene, Colijnsplaat, Kats, Kamperland, Wissenkerke, Geersdijk.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

N. Jansen, Kortgene (april 2024)