Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eursinge

Met een opstalverzekering in Eursinge (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schade aan jouw woning als gevolg van o.a. blikseminslag, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Neem nou een vaste vloer, of bijvoorbeeld het toilet. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Via onze vergelijktool vergelijk je moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. FBTO, ANWB of nowGo op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Eursinge, gemeente Midden-Drenthe, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
(Net) nummer0593 (+31593)
Bewoners 33450
Postcodegebieden9434
BuurtschappenBeilen
Plaatsen in de omgevingverzekering-zwiggelte, opstalverzekering-hoogersmilde, polis-drijber, verzekering-jonkersvaart, woonhuisverzekering-jonkersvaart en smilde
opstalverzekering-eursinge

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eursinge, maart 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Goed om te weten: Deze module verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals het plafond. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items zoals planten(bakken) of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Eursinge? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Eursinge, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Eursinge. In een scenario dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door brand of explosie, schroeien of smelten, vandalisme, een omgevallen boom), dan horen met name de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De tarieven van maatschappijen zoals OHRA of Univé zitten maandelijks tussen €9,25 tot €12,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en vergelijk pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Interpolis polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (9434) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de verkrijgbare polissen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Eursinge? De doorsnee polissen zitten maandelijks tussen €6,75 tot €10,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Eursinge? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) en Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Eursinge.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Midden-Drenthe afsluiten? Check de meest populaire of de meest betaalbare aanbieder voor postcodegebied 9434.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Drenthe in maart 2023

 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij één aanbieder. In het geval van schade rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante vergoedingen die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld brand, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, ontploffing of blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna bekijk je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een ontploffing of storm zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je overkapping, tuinhuisje, schuur, volière en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. planten. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

Q. Kok, Eursinge (maart 2023)