Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beemte Broekland

Via de opstalverzekering in Beemte Broekland – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van aspecten als wateroverlast, brand, diefstal, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou het dak, maar ook de riolering. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk jij snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars zoals bijv. HEMA, Avéro Achmea of Nationale Nederlanden op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Beemte Broekland, gemeente Apeldoorn, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteApeldoorn
(Regio) nummer055 (+3155)
Aantal inwoners 159025
Postcodes7317
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-gelselaar, opstalverzekering-marienvelde, polis-hengelo, verzekering-rha, woonhuisverzekering-rha en ruurlo
opstalverzekering-beemte-broekland

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Beemte Broekland, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door brand, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Belangrijk: Deze polis regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de vloer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals koelkast of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Beemte Broekland? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Beemte Broekland, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Beemte Broekland. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (denk aan inbraak en diefstal, brand of explosie, blikseminslag, schroeien of smelten), dan dienen met name de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De kosten van assuradeurs zoals Ditzo en/of ABN AMRO schommelen tussen €5,25 en €14,5. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ING opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (7317) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft vervolgens de beschikbare verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Beemte Broekland? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €8 tot €11,75. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Beemte Broekland? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Klaverblad Inboedelverzekering Budget en/of Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Beemte Broekland.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Apeldoorn afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor omgeving 7317, 7323, 7341.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in juli 2024

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd allebei deze producten te regelen bij één partij. In het geval van schades in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal modules die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, wateroverlast, inbraak en vandalisme, olie, rook en roet, brand of explosie, schroeien of smelten. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld of rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder bekijk je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ingegooide ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een tuinhuisje, garage, schuur, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan bestratingen. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Centrum, Est, Zuidwest, Zuid, Zuidoost, Oost, Noordoost, Noord, Uddel en omgeving, Hoog Soeren en Radio Kootwijk, Hoenderloo en omgeving, Loenen en omgeving, Beekbergen en omgeving, Lieren en omgeving, Klarenbeek en omgeving, Enum Wiesel Beemte.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

Q. Janssen, Beemte Broekland (juli 2024)