Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Sint Maarten

Door middel van een opstalverzekering in Sint Maarten – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldontploffing, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, brand. De term opstal betekent; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan een badkamer, maar ook de vloer. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van onze vergelijker vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals bijv. FBTO, BLG wonen of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Sint Maarten, gemeente Schagen, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
Netnummer0224 (+31224)
Inwoners 46159
Postcodegebieden1744
BuurtenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-waarland, opstalverzekering-oude-niedorp, polis-winkel, verzekering-obdam, woonhuisverzekering-obdam en nieuwe-niedorp
opstalverzekering-sint-maarten

Online woonhuisverzekering vergelijken in Sint Maarten, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Voorbeelden zijn schade door storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, brand, diefstal. Belangrijk: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de vloerverwarming. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals fornuis of schade aan kleding). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Sint Maarten? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Sint Maarten, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Sint Maarten. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van assuradeurs als OHRA of De Goudse variëren tussen de €9,25 tot €13,25. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ANWB opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (1744) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: soort woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft nu de beste polissen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Sint Maarten? De modale polissen zitten maandelijks tussen €9,5 – €12,25. Het daadwerkelijke tarief varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Sint Maarten? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn Turien & Co Woonpakketverzekering Premium en ook Unigarant Opstalverzekering. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Sint Maarten.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Schagen afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekeraar voor de buurt 1744.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • ZLM Inboedel
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij 1 aanbieder. Bij constatering van schade rondom je woning, komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere modules die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand, ontploffing en een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, brand of explosie, inbraak en diefstal. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van overstromingen, oorlogsgeweld, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Verderop bekijk je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw overkapping, schuur, volière, tuinhuisje en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

C. Verhoeven, Sint Maarten (april 2024)