Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Buitenkaag

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Buitenkaag – alias woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw huis als gevolg van bijvoorbeelddiefstal, brand, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Onder andere de bezemkast, of bijvoorbeeld de oven. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos vele opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. Huis In Eén Verzekeringen, Avéro Achmea of InShared op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Ontdek de goedkoopste polis in Buitenkaag, gemeente Haarlemmermeer, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Net) nummer0252 (+31252)
Bewoners 144518
Postcodegebied2158
BuurtenHoofddorp
Plaatsen in de buurtverzekering-abbenes, opstalverzekering-burgerveen, polis-boesingheliede, verzekering-santpoort-zuid, woonhuisverzekering-santpoort-zuid en nieuw-vennep
opstalverzekering-buitenkaag

Woonhuisverzekering vergelijken in Buitenkaag, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door diefstal, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7). Let op: Deze module regelt uitsluitend alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Onder andere de isolatie. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen als keukenblok of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Buitenkaag? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

  • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
  • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
  • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
  • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
  • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Buitenkaag, is het aan te raden om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Buitenkaag. Wanneer je problemen in de woning krijgt (denk aan brand of explosie, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan horen natuurlijk de dekking en de service goed geregeld te zijn. Via de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van aanbieders als HEMA en/of ASR Verzekeringen schommelen tussen €6,5 – €12,25. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Unigarant april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

  1. Jouw gegevens invoeren

    Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (2158) huisnummer, en gezinsgrootte.

  2. Kenmerken van de woning

    Wat belangrijk is: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

  3. Uitgebreide informatie woning

    Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

  4. Opstalverzekeringen berekenen

    Je opent vervolgens de beste polissen die matchen met de opgegeven info.

  5. De opstalverzekering afsluiten

    Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Buitenkaag? De “normale” verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,25 – €10,5. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

  • Type dekking
  • Herbouwwaarde
  • Bouwdatum
  • Postcode
  • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Buitenkaag? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Univé Inboedelverzekering (EUG) of Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Buitenkaag.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Haarlemmermeer afsluiten? Bekijk de meest populaire of gewoon een goedkope maatschappij voor postcodegebied 2158.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

  • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
  • Univé Inboedelverzekering (EUG)
  • Lancyr Inboedelverzekering
  • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
  • De Goudse Opstalverzekering
  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
  • Lancyr Inboedelverzekering
  • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij dezelfde maatschappij. Bij schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
  1. Combinatie-korting
  2. Een contactpersoon
  3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
  4. Besparen op polis- en administratiekosten
  5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast, diefstal en wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie, schroeien of smelten. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van overstromingen, slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, weersinvloeden en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Hierna lees je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
  2. Glasverzekering
    Een gebroken glas door o.a. storm of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt niet onder de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
  3. Losse gebouwen / garages
    Zo’n schuur, garage, overkapping, volière en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
  4. Tuin
    De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Relevant in wijken zoals: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

D. van de Berg, Buitenkaag (april 2024)