Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Elp

Via de opstalverzekering in Elp – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door o.a. blikseminslag, aanrijding en aanvaring, diefstal, wateroverlast. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou dakpannen, of bijvoorbeeld de oven. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met deze website vergelijk jij gemakkelijk een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. Univé, Aegon of Independer op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Elp, gemeente Midden-Drenthe, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
Regionummer0593 (+31593)
Inwoners 33450
Postcodegebied9442
BuurtenBeilen
Plaatsen in de omgevingverzekering-orvelte, opstalverzekering-balinge, polis-eursinge, verzekering-spier, woonhuisverzekering-spier en mantinge
opstalverzekering-elp

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Elp, april 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door ontploffing, diefstal, blikseminslag, schade door olie, rook en roet. Let op: Deze verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere de stroomvoorziening. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee verzeker je de losse spullenzoals foto/filmcamera of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Elp? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

  • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
  • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
  • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
  • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
  • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Elp, raad men altijd aan verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Elp. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, olie, rook en roet), dan behoren met name de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Dankzij onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies partijen als NowGo en Reaal schommelen tussen €9,75 tot €14. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

  1. Wie ben jij?

    In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (9442) huisnummer, en grootte van het huishouden.

  2. Beschrijving van je woning

    Wat belangrijk is: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

  3. Extra informatie over je huis

    Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

  4. Online premie berekenen

    Je treft in de volgende stap de beschikbare polissen die passen bij jouw zoekopdracht.

  5. Online afsluiten

    Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Elp? De gemiddelde premies schommelen tussen €6,75 en €14. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

  • Type dekking
  • Verzekerd bedrag
  • Bouwdatum
  • Postcode
  • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Elp? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Turien & Co Inboedelverzekering Prima en Turien & Co Woonhuisverzekering Prima. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Elp.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Midden-Drenthe afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of gewoon een goedkope aanbieder voor regio 9442.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in april 2024

  • Unigarant Opstalverzekering
  • Allsecur Compleet
  • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
  • De Goudse Inboedelverzekering
  • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
  • Bovag Thuispakket (Allrisk)
  • De Goudse Inboedelverzekering
  • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij één aanbieder. Bij constatering van schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
  1. Pakketkorting
  2. Centraal aanspreekpunt
  3. Alles onder één dak verzekerd
  4. Minder administratiekosten
  5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan blikseminslag, wateroverlast, ontploffing, aanrijding en aanvaring of inbraak en diefstal, een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, aardbevingen, slecht onderhoud of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard en glas- of funderingsschade staat vaak buiten de polis. Hieronder vind je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

  1. Zonnepanelen
    PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen overbodig.
  2. Glasverzekering
    Een gebroken glas door o.a. inbraak of brand zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
  3. Bijgebouw / garage
    Jouw volière, garage, schuur, overkapping en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
  4. Tuin
    Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als bestratingen. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.

‘Mijn huis goed verzekerd

C. Smits, Elp (april 2024)