Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eeserveen

Via de opstalverzekering in Eeserveen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als diefstal, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere vaste muren, maar ook de keuken. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk je moeiteloos de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele maatschappijen als bijv. FBTO, DAK of Interpolis op service en prijs. De premies hangen af van je adres. Kies een geschikt woonpakket in Eeserveen, gemeente Borger-Odoorn, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Aantal inwoners 25371
Postcodes7858
WijkenBorger
Plaatsen in de omgevingverzekering-benneveld, opstalverzekering-wezuperbrug, polis-de-kiel, verzekering-nieuw-amsterdam, woonhuisverzekering-nieuw-amsterdam en wezup
opstalverzekering-eeserveen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Eeserveen, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag. Belangrijk: Deze dekking dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld een vaste vloer. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals tosti-ijzer of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Eeserveen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Eeserveen, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Eeserveen. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, brand of explosie), dan horen natuurlijk de dekking en de service direct op gang te komen. Met behulp van de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van bedrijven zoals HEMA of Unigarant liggen tussen de €9 – €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (7858) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de beste verzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Eeserveen? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €6 en €10,25. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Eeserveen? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, selecteer de modules, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van nowGo Opstalverzekering Bewust of juist Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Eeserveen.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Borger-Odoorn afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of goedkoopste aanbieder voor postcode 7858, 7859.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in februari 2024

 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Generali Woonpakket

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen af te sluiten bij dezelfde maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Voorbeelden zijn wateroverlast, brand, diefstal, aanrijding en aanvaring of blikseminslag, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, brand of explosie. Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, constructie- of installatiefouten, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder ontdek je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. een inbraak of storm wordt meestal gedekt. Echter, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De schuur, garage, overkapping, tuinhuisje en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan planten. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.

‘Handig, die verzekeringspakketten

G. van den Brink, Eeserveen (februari 2024)