Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Langelille

Met een opstalverzekering in Langelille (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van aspecten als vandalisme, brand, ontploffing, aanrijding en aanvaring. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere leidingen in huis, maar ook een vaste vloer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen, ABN AMRO of Klaverblad op voorwaarden en tarieven. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Langelille, gemeente Weststellingwerf, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteWeststellingwerf
(Net) nummer0561 (+31561)
Inwoners 25520
Postcodes8484
BuurtenWolvega
Plaatsen in de regioverzekering-spanga, opstalverzekering-oldeholtwolde, polis-oldeholtpade, verzekering-rotstergaast, woonhuisverzekering-rotstergaast en ter-idzard
opstalverzekering-langelille

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Langelille, juni 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door ontploffing, brand, wateroverlast, aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze dekking is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals een houten vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als centrifuge of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Langelille? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Langelille, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Langelille. In een scenario dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan inbraak en diefstal, schroeien of smelten, olie, rook en roet, brand of explosie), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Met behulp van onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies aanbieders als InShared en Avéro Achmea variëren tussen de €5,25 en €13,75. Vul hierboven eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Polis Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (8484) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat je moet invullen: soort woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt hierna de beschikbare polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Langelille? De gemiddelde polissen schommelen tussen €6,75 – €11,75. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Langelille? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Bovag Thuispakket (EUG) of nowGo Inboedelverzekering Comfort. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Langelille.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Weststellingwerf afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of laagst geprijsde maatschappij voor de buurt 8484.

Veel gekozen woonverzekeringen in Friesland in juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij de identieke assuradeur. In het geval van schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere vergoedingen die te combineren zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan aanrijding en aanvaring, diefstal, vandalisme, ontploffing of vandalisme, blikseminslag, inbraak en diefstal, wateroverlast. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van slecht onderhoud, oorlogsgeweld, overstromingen, atoomkernreacties of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand bekijk je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw volière, tuinhuisje, garage, overkapping en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wolvega, Sonnega, Helomavaart, Munnekeburen, Scherpenzeel, Oldeholtpade, Blesdijke, Steggerda, Noordwolde.

‘Mijn huis goed verzekerd

Mevr. Smit, Langelille (juni 2024)