Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Drempt

Middels een opstalverzekering in Drempt – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van o.a. vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), inbraak. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Neem nou vaste muren, maar ook het toilet. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van deze website vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende maatschappijen zoals Generali, Avéro Achmea of London Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Drempt, gemeente Bronckhorst, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBronckhorst
Regionummer0313 (+31313)
Bewoners 36510
Postcodegebieden6996
BuurtschappenHengelo
Plaatsen in de omgevingverzekering-de-steeg, opstalverzekering-angerlo, polis-hall, verzekering-tolkamer, woonhuisverzekering-tolkamer en tonden
opstalverzekering-drempt

Woonhuisverzekering vergelijken in Drempt, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, blikseminslag. Niet vergeten: Deze polis verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld een tuinhek. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals kruimeldief of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Drempt? Houd rekening met de volgende punten:

 • Dekking: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Drempt, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Drempt. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, blikseminslag, brand of explosie), dan behoren vooral de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van partijen als NowGo en/of Univé liggen tussen de €8,5 en €11. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Nationale Nederlanden pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (6996) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt hierna de actuele woonhuisverzekeringen die overeenkomen met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Drempt? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,5 – €10,5. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Drempt? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Klaverblad Opstalverzekering Budget of De Goudse Opstalverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Drempt.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Bronckhorst afsluiten? Check de best beoordeelde of voordeligste polis voor postcode 6996.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij één partij. Bij constatering van schades aan je huis, komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, wateroverlast, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7) en blikseminslag, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hierna lees je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. blikseminslag of brand zit doorgaans in de verzekering. Toch, een bal door de ruit valt niet onder de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Zo’n schuur, volière, overkapping, tuinhuisje en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Hengelo, Zelhem, Vorden, Steenderen, Hummelo en Keppel.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

E. Schouten, Drempt (maart 2023)