Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Willemstad

Met een opstalverzekering in Willemstad (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door aspecten als storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, aanrijding en aanvaring, brand. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou een vaste vloer, of bijvoorbeeld de tegelvloer. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met ons vergelijkscript vergelijk jij gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals bijv. Europeesche, ANWB of Polis Direct op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Willemstad, gemeente Moerdijk, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Regionummer0168 (+31168)
Aantal inwoners 36762
Postcodegebied4797
BuurtschappenZevenbergen
Plaatsen in de regioverzekering-oudemolen, opstalverzekering-langeweg, polis-noordhoek, verzekering-heerle, woonhuisverzekering-heerle en zevenbergschen-hoek
opstalverzekering-willemstad

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Willemstad, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, ontploffing, blikseminslag. Niet vergeten: Deze module verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de tegelvloer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afzoals fornuis of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Willemstad? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Willemstad, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Willemstad. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, inbraak en diefstal, brand of explosie), dan dienen natuurlijk de dekking en de service direct op gang te komen. Dankzij ons vergelijkscript vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van aanbieders als InShared en Allianz schommelen tussen €7,75 – €12,25. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (4797) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet vervolgens de beschikbare opstalverzekeringen die matchen met jouw zoekvraag.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Willemstad? De modale polissen zitten maandelijks tussen €7 en €13,5. Het daadwerkelijke tarief verschilt uiteraard per persoon. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Willemstad? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn Bruns ten Brink Brand Combi Budget en/of Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Willemstad.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Moerdijk afsluiten? Bekijk de beste of goedkoopste polis voor omgeving 4797.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Brabant in juni 2024

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • SNS Inboedelverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij dezelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn diefstal, schade door olie, rook en roet, inbraak, vandalisme of inbraak en diefstal, vandalisme, brand of explosie, wateroverlast. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door atoomkernreacties, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, overstromingen of grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hierna tref je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n tuinhuisje, overkapping, garage, schuur en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars keren vergoedingen uit bij schades in de tuin aan bijv. overkappingen. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

F. van den Berg, Willemstad (juni 2024)