Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Breukelen

Via de opstalverzekering in Breukelen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning door toedoen van bijvoorbeeldvandalisme, ontploffing, diefstal, wateroverlast. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de vloerverwarming, en tevens een badkamer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via onze vergelijker vergelijk jij direct een aantal opstalverzekeringen van gevestigde bedrijven als bijv. Ditzo, Bruns ten Brink of Nationale Nederlanden op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Breukelen, gemeente Stichtse Vecht, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteStichtse Vecht
(Regio) nummer0346 (+31346)
Bewoners 64061
Postcodegebied3620
BuurtschappenMaarssen
Plaatsen in de buurtverzekering-westbroek, opstalverzekering-maarssen, polis-kamerik, verzekering-snelrewaard, woonhuisverzekering-snelrewaard en harmelen
opstalverzekering-breukelen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Breukelen, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, vandalisme, inbraak, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze polis regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de oven. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als tegelvloer of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Breukelen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Breukelen, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Breukelen. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door schroeien of smelten, olie, rook en roet, een omgevallen boom, inbraak en diefstal), dan behoren uiteraard de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Geholpen door onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van partijen zoals Generali en Aegon liggen tussen de €9 tot €12,25. Vul in onze vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: HEMA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (3620) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt vervolgens de relevante verzekeraars die passen bij jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Breukelen? De “normale” polissen variëren tussen de €7,5 en €11. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Breukelen? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Aegon Opstal Basis of Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Breukelen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Stichtse Vecht afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekering voor omgeving 3620, 3621.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Utrecht in april 2024

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Doorgaans wordt geadviseerd een combinatie van deze polissen onder te brengen bij eenzelfde maatschappij. Bij schades aan je huis, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld storm (vanaf windkracht 7), brand, blikseminslag, ontploffing of schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag, vandalisme. Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. brand of storm zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal door de ruit valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je tuinhuisje, overkapping, schuur, volière en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan schuurtjes. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Maarssen, Breukelen, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Vreeland, Tienhoven, Nigtevecht, Nieuwersluis, Loenersloot, Oud Zuilen, Maarssenbroek.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

T. de Jong, Breukelen (april 2024)