Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oudenhoorn

Door middel van een opstalverzekering in Oudenhoorn – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van aspecten als ontploffing, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, diefstal. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere het dak, en tevens de zonnepanelen . Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je online een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals o.a. Generali, BLG wonen of OHRA op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Oudenhoorn, gemeente Nissewaard, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-oudenhoorn

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Oudenhoorn, september 2021

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door diefstal, ontploffing, blikseminslag, vandalisme. Goed om te weten: Deze polis regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de vaatwasser. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals studieboeken of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Oudenhoorn? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Oudenhoorn, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Oudenhoorn. Mocht de situatie zich voordoen dat je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als vandalisme, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, wateroverlast), dan horen zeker de dekking en de service direct op gang te komen. Via onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van verzekeraars als Independer en Allsecur schommelen tussen €7,25 en €13,75. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: BLG wonen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (3227) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Benodigde info: type woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent nu de relevante verzekeringen die passen bij de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oudenhoorn? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €9,75 en €10. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Oudenhoorn? Dit is kinderspel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of Unigarant Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Oudenhoorn.

Direct vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Nissewaard afsluiten? Vind de best gewaardeerde of gewoon een goedkope polis voor de buurt 3227.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in september 2021

 • Aegon Opstal Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren beide polissen af te sluiten bij dezelfde assuradeur. Bij constatering van schade aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan ontploffing, diefstal, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7) en inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, schroeien of smelten. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door slecht onderhoud, oorlogsgeweld, overstromingen, atoomkernreacties of rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand vind je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een ontploffing zit doorgaans in de verzekering. Echter, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een garage, tuinhuisje, volière, schuur en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Centrum, Schiekamp, Hoogwerf, Vierambachten, De Hoek, Gildenwijk, Groenewoud, Sterrenkwartier, Schenkel, De Elementen, Vogelenzang, De Akkers, Vriesland, Aterland, Maaswijk, Halfweg, Buitengebied, Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek, Zuidland, Simonshaven, Oudenhoorn, Hekelingen.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

D. Bosch, Oudenhoorn (september 2021)