Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Earnewâld

Via de opstalverzekering in Earnewâld (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door aspecten als diefstal, brand, wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld het kozijn, of bijvoorbeeld de stroomvoorziening. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van professionele partijen zoals De Goudse, ASR Verzekeringen of Independer op service en prijs. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Earnewâld, gemeente Tytsjerksteradiel, Friesland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
(Regio) nummer0511 (+31511)
Bewoners 32077
Postcodegebieden9264
BuurtschappenBurgum
Plaatsen in de buurtverzekering-garyp, opstalverzekering-jistrum, polis-tytsjerk, verzekering-bakkeveen, woonhuisverzekering-bakkeveen en noardburgum
opstalverzekering-earnewald

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Earnewâld, april 2024

Een woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door inbraak, aanrijding en aanvaring, ontploffing, wateroverlast. Let op: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zaken als de garage. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals diversen of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Earnewâld? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Earnewâld, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Earnewâld. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door een omgevallen boom, brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet), dan behoren uiteraard de service en uitkeringen in orde te zijn. Middels onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeraars zoals HEMA en/of De Goudse zitten maandelijks tussen €5,75 en €10. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Avéro Achmea pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (9264) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde info: type woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet daarna de verkrijgbare verzekeraars die passen bij jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Earnewâld? De “normale” polissen variëren tussen de €8,25 tot €13,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Earnewâld? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering en ook Turien & Co Woonpakketverzekering Prima. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Earnewâld.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Tytsjerksteradiel afsluiten? Vind de beste of voordeligste aanbieder voor postcode 9264.

Bekijk deze woonverzekeringen in Friesland in april 2024

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering onder te brengen bij de identieke assuradeur. Bij constatering van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld brand, blikseminslag, schade door olie, rook en roet, inbraak en vandalisme, schroeien of smelten, blikseminslag, inbraak en diefstal. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, overstromingen, atoomkernreacties, aardbevingen of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder lees je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Echter, een bal door de ruit zit vaak niet in jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n overkapping, volière, schuur, tuinhuisje en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Soms is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

N. Maas, Earnewâld (april 2024)