Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Veessen

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Veessen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van o.a. wateroverlast, ontploffing, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de hal, of denk aan de tegelvloer. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van ons vergelijkscript vergelijk jij moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van populaire maatschappijen als bijv. Unigarant, BLG wonen of Nederlanden van Nu op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Veessen, gemeente Heerde, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteHeerde
(Regio) nummer0578 (+31578)
Inwoners 18556
Postcodegebieden8194
WijkenHeerde
Plaatsen in de omgevingverzekering-vorchten, opstalverzekering-oene, polis-lemele, verzekering-heeten, woonhuisverzekering-heeten en emst
opstalverzekering-veessen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Veessen, juni 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door blikseminslag, aanrijding en aanvaring, brand, inbraak. Let op: Dit type verzekering sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Bijvoorbeeld de tegelvloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als fornuis of schade aan keukenapparatuur). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Veessen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Veessen, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Veessen. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (onder andere blikseminslag, schroeien of smelten, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Middels de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van aanbieders zoals NowGo of Unigarant zitten maandelijks tussen €9,25 en €13,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: REAAL Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (8194) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de relevante verzekeringen die matchen met jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Veessen? De modale polissen variëren tussen de €8,25 tot €11,75. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Veessen? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Veessen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Heerde afsluiten? Vind de meest populaire of laagst geprijsde verzekeraar voor postcodegebied 8194.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • HEMA Woonverzekering
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij één maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: huisdierenverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn brand, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, ontploffing of blikseminslag, schroeien of smelten, olie, rook en roet, wateroverlast. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van atoomkernreacties, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of rook en roet uit open haard, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand ontdek je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Toch, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw volière, garage, overkapping, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Heerde, Wapenveld.

‘Een totale woonverzekering voor alles

Z. Peters, Veessen (juni 2024)