Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hulsberg

Door middel van een opstalverzekering in Hulsberg (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van onder andere ontploffing, aanrijding en aanvaring, diefstal, brand. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de meterkast, of bijvoorbeeld dakpannen. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van ons vergelijkscript vergelijk jij online de meest afgesloten opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars als bijv. Delta Lloyd, ABN AMRO of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Hulsberg, gemeente Nuth, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
(Net) nummer045 (+3145)
Aantal inwoners 15425
Postcodes6336
BuurtenNuth
Plaatsen in de omgevingverzekering-schimmert, opstalverzekering-ransdaal, polis-lemiers, verzekering-heijenrath, woonhuisverzekering-heijenrath en scheulder
opstalverzekering-hulsberg

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Hulsberg, juli 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door wateroverlast, inbraak, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Dit type verzekering sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Zoals een tuinhek. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals open haard of een defecte computer). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Hulsberg? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Hulsberg, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Hulsberg. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere een omgevallen boom, olie, rook en roet, blikseminslag, wateroverlast), dan dienen zeker de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijzen van bedrijven als Generali of Univé zitten maandelijks tussen €5,5 tot €14,25. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Allianz afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (6336) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft vervolgens de beste verzekeringen die matchen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Hulsberg? De modale polissen zitten maandelijks tussen €8 en €10,5. Het exacte bedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Hulsberg? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Univé Woonpakket (AR) en/of De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering. Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Hulsberg.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Nuth afsluiten? Vind de best gewaardeerde of goedkoopste maatschappij voor postcodegebied 6336.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in juli 2024

 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • InShared Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Generali Inboedelverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij 1 maatschappij. In het geval van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante verzekeringen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, wateroverlast, brand of olie, rook en roet, een omgevallen boom, inbraak en diefstal, wateroverlast. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, overstromingen of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand tref je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. een inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt zit vaak niet in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n tuinhuisje, garage, schuur, volière en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Diverse partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als overkappingen. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

K. de Groot, Hulsberg (juli 2024)