Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Driebergen-Rijsenburg

Middels een opstalverzekering in Driebergen-Rijsenburg – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis als gevolg van zaken als schade door olie, rook en roet, wateroverlast, aanrijding en aanvaring, brand. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld het toilet, maar ook de vaatwasser. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijktool vergelijk je online de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde aanbieders als bijv. Generali, Aon Direct of OHRA op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Kies een geschikt woonpakket in Driebergen-Rijsenburg, gemeente Utrechtse Heuvelrug, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteUtrechtse Heuvelrug
(Regio) nummer0343 (+31343)
Inwoners 48506
Postcodes3970
BuurtschappenDoorn
Naburige plaatsenverzekering-overberg, opstalverzekering-maarn, polis-leersum, verzekering-stoutenburg-noord, woonhuisverzekering-stoutenburg-noord en langbroek
opstalverzekering-driebergen-rijsenburg

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Driebergen-Rijsenburg, februari 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door ontploffing, wateroverlast, diefstal, aanrijding en aanvaring. Noemenswaardig: Deze dekking sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de vloerverwarming. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals magnetron of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Driebergen-Rijsenburg? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Driebergen-Rijsenburg, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Driebergen-Rijsenburg. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan blikseminslag, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, schroeien of smelten), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Via onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van bedrijven als NowGo en Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €6,25 – €13. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: London Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (3970) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: type woning, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de beschikbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Driebergen-Rijsenburg? De gemiddelde premies variëren tussen de €7,5 en €13,5. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Driebergen-Rijsenburg? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Klaverblad Opstalverzekering Royaal en Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Driebergen-Rijsenburg.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Utrechtse Heuvelrug afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of voordeligste maatschappij voor regio 3970, 3971, 3972.

Veel gekozen woonverzekeringen in Utrecht in februari 2024

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen onder te brengen bij de identieke partij. In het geval van schade in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer modules die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, inbraak, diefstal, vandalisme of vandalisme, inbraak en diefstal, blikseminslag, schroeien of smelten. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van aardbevingen, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Verderop ontdek je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Let op, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een schuur, tuinhuisje, garage, overkapping en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. bomen, struiken. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Leersum, Amerongen, Maarn.

‘Mijn woning in goede handen

I. van der Meer, Driebergen-Rijsenburg (februari 2024)