Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vaassen

Middels een opstalverzekering in Vaassen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan o.a. storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, aanrijding en aanvaring, vandalisme. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld dakpannen, of bijvoorbeeld geplante bomen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met onze vergelijktool vergelijk jij online alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals o.a. Unigarant, Allsecur of Lancyr op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Vaassen, gemeente Epe, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEpe
Netnummer0578 (+31578)
Aantal inwoners 32282
Postcodes8170
BuurtschappenEpe
Naburige plaatsenverzekering-oene, opstalverzekering-lemele, polis-lierderholthuis, verzekering-luttenberg, woonhuisverzekering-luttenberg en giethmen
opstalverzekering-vaassen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Vaassen, juni 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, inbraak. Goed om te weten: Deze dekking dekt enkel uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere geplante bomen. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals strijkijzer of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Vaassen? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Vaassen, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Vaassen. Als je te maken hebt met schade in de woning (onder andere wateroverlast, vandalisme, brand of explosie, een omgevallen boom), dan behoren zeker de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Met behulp van de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van assuradeurs als Lancyr en De Goudse liggen tussen de €7,75 en €13,25. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (8170) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet daarna de relevante verzekeraars die rijmen met jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Vaassen? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €8 – €12,5. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Vaassen? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet of ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Vaassen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Epe afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of laagst geprijsde polis voor postcode 8170, 8171, 8172.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Univé Woonpakket (AR)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is een combinatie van deze polissen onder te brengen bij de identieke assuradeur. Bij constatering van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er zijn nog meer verzekeringen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De All risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld storm (vanaf windkracht 7), diefstal, blikseminslag, ontploffing en inbraak en diefstal, vandalisme, brand of explosie, een omgevallen boom. Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, overstromingen, aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik of rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder bekijk je nuttige details over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. inbraak of storm is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw tuinhuisje, garage, schuur, volière en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Veel aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Epe, Emst, Vaassen, Bosgebied.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

E. van den Brink, Vaassen (juni 2024)