Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Berghem

Door middel van een opstalverzekering in Berghem – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades m.b.t. de woning door toedoen van aspecten als brand, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, diefstal. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld het toilet, maar ook de schoorsteen. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels onze vergelijker vergelijk je eenvoudig de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs zoals bijv. Ditzo, Avéro Achmea of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Berghem, gemeente Oss, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
(Net) nummer0412 (+31412)
Aantal inwoners 90003
Postcodegebied5350
BuurtenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-alem, opstalverzekering-kerkdriel, polis-well, verzekering-gameren, woonhuisverzekering-gameren en rossum
opstalverzekering-berghem

Online woonhuisverzekering vergelijken in Berghem, juli 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Niet vergeten: Deze module verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan vaste muren. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals e-reader of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Berghem? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Berghem, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Berghem. Als je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door wateroverlast, blikseminslag, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan dienen uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Middels de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van verzekeraars als Generali en Avéro Achmea liggen tussen de €8,25 – €11,25. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Avéro Achmea afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (5350) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat je moet invullen: soort woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de relevante woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Berghem? De modale verzekeringen liggen tussen de €5,25 – €12,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Berghem? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, selecteer de modules, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering of juist Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Berghem.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Oss afsluiten? Stap over naar de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor de buurt 5350, 5351.

Actuele woonverzekeringen in Groningen in juli 2024

 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Nog meer korting met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is allebei deze producten te regelen bij één verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De All risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet en een omgevallen boom, olie, rook en roet, vandalisme, schroeien of smelten. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder lees je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een inbraak of storm zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je garage, overkapping, schuur, volière en losse vertrekken / objecten vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan straatwerk. Wellicht is een speciale tuinverzekering benodigd. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Centrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

S. Groen, Berghem (juli 2024)