Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Aalsmeer

Door middel van een opstalverzekering in Aalsmeer – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat te maken heeft met onder andere vandalisme, schade door olie, rook en roet, inbraak, wateroverlast. Het begrip opstal slaat op; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan de gevel, of bijvoorbeeld de gevel. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met onze vergelijker vergelijk je moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van populaire assuradeurs zoals bijv. Ditzo, Allsecur of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Stap over naar de beste aanbieder in Aalsmeer, gemeente Aalsmeer, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAalsmeer
(Regio) nummer0297 (+31297)
Aantal inwoners 31299
Postcodegebied1424
BuurtenAalsmeer
Plaatsen nabijverzekering-Aalburg, opstalverzekering-Zuidhorn, polis-Wijk bij Duurstede, verzekeringspakket-Voorschoten, Barendrecht en woonhuisverzekering-Ameland
opstalverzekering-aalsmeer

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Aalsmeer, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, diefstal, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze verzekering sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de open haard. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als verwarming of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Aalsmeer? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Aalsmeer, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Aalsmeer. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (onder andere een omgevallen boom, wateroverlast, brand of explosie, blikseminslag), dan behoren natuurlijk de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Met behulp van onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies partijen zoals Ditzo of Centraal Beheer zitten maandelijks tussen €6,25 tot €11. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Turien en Co maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (1424) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je ziet daarna de beste verzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Aalsmeer? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €6,75 tot €12. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Postcode
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Aalsmeer? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Je vindt pakketten als Univé Inboedelverzekering (AR) en/of Reaal Opstalverzekering Allrisk. Liever laten adviseren? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Aalsmeer.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Aalsmeer afsluiten? Stap over naar de beste of goedkoopste verzekering voor postcode 1424, 1430, 1431, 1432, 1433.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering te nemen bij één aanbieder. Bij constatering van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere modules die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan diefstal, vandalisme, wateroverlast, brand en inbraak en diefstal, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet of vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. inbraak of brand zit vaak bij de polis in. Echter, een bal die door een raam gaat valt niet onder jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je overkapping, tuinhuisje, volière, garage en losse ruimtes / vertrekken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Aalsmeer, Kudelstraat en Kalslagen, Oosteinde.

‘Mijn woning in goede handen

F. Groen, Aalsmeer (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente