Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oosterhout

Door middel van een opstalverzekering in Oosterhout – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van onder andere aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), brand, inbraak. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is de schoorsteen, maar ook de oven. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met onze vergelijker vergelijk jij snel de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders als Unigarant, ANWB of nowGo op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Oosterhout, gemeente Oosterhout, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOosterhout
Regionummer0162 (+31162)
Bewoners 54018
Postcodes4909
BuurtenOosterhout-Centrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oost Gelre, opstalverzekering-Oegstgeest, polis-Noordoostpolder, verzekeringspakket-Maastricht, Oldenzaal en woonhuisverzekering-Oldebroek
opstalverzekering-oosterhout

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Oosterhout, april 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door brand, ontploffing, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Deze module dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan het kozijn. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals huishoudtrap of schade aan meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Oosterhout? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Oosterhout, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Oosterhout. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als brand of explosie, inbraak en diefstal, vandalisme, wateroverlast), dan horen met name de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies partijen als Generali en Univé variëren tussen de €5,5 tot €13,25. Vul hierboven je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: EAG Assuradeuren april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (4909) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Wat belangrijk is: soort huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet nu de actuele polissen die matchen met de opgegeven info.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Oosterhout? De “normale” verzekeringen zitten maandelijks tussen €6 en €13,5. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Oosterhout? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Voorbeelden van pakketten zijn Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Oosterhout.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Oosterhout afsluiten? Vind de best gewaardeerde of de meest betaalbare maatschappij voor de buurt 4909.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Brabant in april 2024

 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • ZLM Gezinspakket
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren allebei deze producten te nemen bij één assuradeur. In het geval van schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er zijn nog meer vergoedingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan wateroverlast, ontploffing, brand, storm (vanaf windkracht 7) of een omgevallen boom, vandalisme, brand of explosie, schroeien of smelten. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, atoomkernreacties, slecht onderhoud, aardbevingen of grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Verderop vind je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een brandje wordt meestal gedekt. Toch, een voetbal die door de ruit vliegt wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw garage, schuur, volière, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Een aantal partijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. planten. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

E. Kramer, Oosterhout (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente